Mässing Dart

Mässing Dart-foto

Mässing är en mjuk legering. Den är gjord av koppar och zink som är välkända metaller. Eftersom mässing är den lättaste av de tre är det lätt för tillverkarna att transformera mässing i olika former. Det är också bekvämt att arbeta med mässingsgjorda föremål. Mässingspilarna är tänkta att vara de lättaste bland de övriga metallpilarna, såsom nickelsilverpilar, volframpilar och ståldartpilar.

Messingpilen har hög kvalitet och är billig. Med våra mässingspilar kan du hitta en utmärkt lösning som du kan experimentera med stil och vikt. Om du är nöjd med kvaliteten kan du beställa en dyrare uppsättning.

Flygningar och axlar kan ha en variation i dessa mässingspilar. Dessa uppsättningar av mässingspilar har fat mässing. Aluminiumaxlarna i dessa mässingspilar är bara bra för nybörjare. Vikten för varje mässingsdart är nästan 16 till 20 gram och har förpackningsplånbok. Dessa inkluderar också extra gropspetsar och levereras med svarta spår. Dessa dart har enkla att kasta kompakta fat. Dessa dart har väl placerade rånningar.

På grund av dessa funktioner har det antagits vara populärt soft-tip-pil under åren. Mässingsfat och svartbelagda räfflade dart är skräddarsydda av dessa mässingspilar. Kombinationen av mässingsfat och räfflade dart gör det exklusivt och en av de mest sålda dartarna. Du får extra tips med en uppsättning av dessa mässingspilar.

Eftersom grepp och kontroll av mässing också är viktigt skapas därför ryggade och ringade fat precis för att ge dig bra grepp och kontroll över pilen. Svartbelagda mässingspilar med smidigt färdiga fat ger en kontrast till greppet som gjorts av spåren och ringarna.